O mamă, sătulă de strâns mormane de jucării din casă, a venit cu un concept unic în România: „Practic, toată lumea e mulţumită!”
Data publicării:
În loc de o casă aglomerată de jucării peste tot, imaginează-ți un spațiu ordonat și îngrijit!

O mamă, obosită de a strânge mereu jucăriile, a adus un concept inovator în România: închirierea de jucării. Este o soluție câștigătoare pentru toată lumea: copiii se bucură de jucării în trend, iar părinții scapă de dezordine și economisesc bani.

În mod obișnuit, o familie cu un copil adună în casă aproximativ 100 de jucării. Un părinte observă că cele vechi sunt adesea uitate și lăsate într-un colț. Roxana a întâmpinat și ea această problemă cu mormanele de jucării. Astfel, s-a născut ideea ei de a aduce conceptul de închiriere de jucării din Dubai și pentru părinții din România.

Jucării de închiriat

Jucării disponibile pentru închiriere sunt cu abonament.

„Sunt şi atâtea studii care să încurajeze părinţii să elimine dintre toate bunurile pe care le au în casă mai ales jucăriile, pentru că prea multe texturi, prea multe obiecte în jurul unui copil îl supra-stimulează şi atunci nu mai poate să acorde atenţia necesară unui obiect, unei activităţi”, explică Roxana Streinu, fondatoarea companiei de închiriat jucării, la Observator.

SURSA FOTO: captură video Observator

Procesul de închiriere este simplu: copiii primesc între 3 și 5 jucării pe care trebuie să le returneze după o lună.

„Părinții completează un formular în care oferă detalii importante - ce jucării au deja acasă, ce jucării doresc să încerce și care sunt interesele copiilor la momentul respectiv”, adaugă Roxana Streinu.

După completarea formularului, un specialist se ocupă de alegerea potrivită în funcție de vârstă și preferințe. Variația opțiunilor este vastă, astfel încât să găsim ceva pe placul fiecărui copil - de la jucării din lemn, instrumente muzicale până la jocuri de societate.

Livia, care are doi copii, cunoaște dificultățile de a-i mulțumi pe cei mici. „Când am avut primul copil, am căzut în capcana de a umple casa cu jucării. Nu exista niciodată ordine. Dar când s-a născut al doilea copil, am simțit nevoia unei schimbări. Serviciul de închiriere a fost o soluție salvatoare”.

Prețul unui abonament variază între 155 și 180 de lei lunar.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Loredana Iriciuc
Categorie: Social

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Prof. Mariana Badea, despre schimbările din sistemul de învățământ „Nu se mai numesc opere literare, se numesc texte, ca la manele” / FOTO: freepik.com@ zinkevych

Prof. Mariana Badea, despre schimbările din sistemul de învățământ: „Nu se mai numesc opere literare, se numesc texte, ca la manele” / VIDEO

Lecțiile de maniere pe care părinții NU le mai predau copiilor. Cercetători: „Nu e vorba doar că devin nepoliticoși, dar vor avea de suferit social și profesional pe termen lung” / FOTO: freepik.com @EyeEm

Lecțiile de bune maniere pe care părinții NU le mai predau copiilor. Cercetători: „Nu e vorba doar că devin nepoliticoși, dar vor avea de suferit social și profesional pe termen lung”

Foto: Freepik@freepk

Aceasta este vârsta ideală pentru a-l învăța pe copil o limbă străină

Cuvintele părinților care demotivează copiii și le afectează viitorul. Experți în parenting: „Sunt mai periculoase decât par!” / FOTO: freepik.com @gerain0812

Cuvintele părinților care demotivează copiii și le afectează viitorul. Experți în parenting: „Sunt mai periculoase decât par!”

pixel