O țară interzice TikTok pentru un an! Ce a determinat Guvernul să ia această măsură
O țară a decis să suspende...
Rezidenții din Worcester, situat în regiunea West Midlands din Anglia, sunt înfuriați și dezamăgiți de dezvoltatorii de locuințe noi, care au lăsat în urmă casele lor „neterminate și nesigure”, deși au plătit o sumă considerabilă, de până la 600.000 de lire sterline, acum trei ani.
Au trecut trei ani de când zeci de familii și-au investit economiile în casele lor de vis, într-un complex rezidențial proaspăt construit, dar zona arată încă ca un „șantier”, cu drumuri nefinalizate.
Acest complex rezidențial elegant, situat în afara centrului orașului Worcester, este „dezamăgitor” pentru localnici, care sunt nevoiți să-și țină copiii în casă și să nu-i lase să se joace pe străzile „nesigure”, pline de canale de scurgere deschise și gropi.
Revoltați, rezidenții au criticat atât dezvoltatorii, cât și consiliul local, pe care îi acuză că au abandonat zona care arată „ca și cum ar fi fost lovită de o bombă”.
Un proprietar care și-a achiziționat casa cu suma considerabilă de 400.000 de lire sterline în septembrie 2020, a fost martorul unei transformări rapide a proprietății sale într-un „coșmar”.
„Aceasta trebuia să fie casa noastră, dar în schimb eu și soția mea trăim pe un șantier. Întreaga situație a transformat o zonă frumoasă într-un peisaj distrus de parcă ar fi fost lovit de o bombă”, a declarat bărbatul, potrivit Mirror. „Există o curbă prea strâmtă și prea îngustă, ceea ce face ca șoferii să nu poată vedea mașinile care se apropie din direcția opusă. Atât de mulți oameni folosesc această stradă cu cărucioare sau biciclete, dar ridicarea scurgerilor face ca trecerea să fie atât de îngustă încât oamenii au dificultăți în a se deplasa.”
Bărbatul a exprimat îngrijorarea sa cu privire la pericolul pe care drumurile îl prezintă pentru familiile și copiii din zonă, în special având în vedere prezența unei școli locale în spatele proprietății sale.
„Am încercat de nenumărate ori să contactez consiliul, dar ei se dau vina pe constructori, care, la rândul lor, arată cu degetul către consiliu, și simt că sunt prins într-un cerc vicios”, a declarat proprietarul. „Pare că nu le pasă și întotdeauna găsesc o scuză. De fiecare dată când constructorii intenționează să asfalteze drumul, lucrările sunt întrerupte de către Departamentul de Autostrăzi al Consiliului Județean Worcestershire. Toate aceste întârzieri mă epuizează cu adevărat până în punctul în care mă întreb ce problemă are consiliul cu această proprietate”, a continuat el.
Bărbatul se teme că nu va putea să-și vândă casa și să se mute, din cauza stării jalnice a drumurilor. „Cum poți vinde un loc când drumul nu este nici măcar asfaltat?” a întrebat el retoric. „De trei sau patru ori ni s-a spus că drumul va fi amenajat, dar de fiecare dată, cu o zi înainte sau chiar în ziua respectivă, se răzgândesc și opresc lucrările”, a spus el.
„Lista de scuze continuă și ei găsesc mereu noi defecte, până când practic epuizează toate scuzele și apoi nu mai comunică nimic. Tot ce doresc este să se încheie toată această situație”, a adăugat el.
Bărbatul și ceilalți locuitori din zonă sunt frustrați de această situație și consideră că este timpul ca autoritățile și dezvoltatorii implicați să acționeze în mod responsabil și să rezolve problemele. Ei doresc un răspuns clar și soluții eficiente pentru a asigura că drumurile și infrastructura corespund standardelor necesare și că proprietățile lor devin locuri sigure și confortabile în care să trăiască.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.
O țară a decis să suspende...
Postul Crăciunului este o...
Teodora Voinescu, o profesoară...
O bunică a luat dintr-o școală...
Preot profesor univ. dr. Radu...
Magia Crăciunului este deja...
Raluca-Emima Vasilciuc și...
Nu există nicio modalitate mai...