Performanță obținută de patru elevi români la un concurs din Serbia
Data publicării:
O echipă de elevi de la Colegiul Național „I. L. Caragiale” din Ploiești este câștigătoarea concursului de informatică „Mathematical Grammar School Cup” (MGSC) 2024 din Serbia.

Elevii români continuă să se remarce la diverse concursuri naționale sau internaționale la care participă. De această dată este vorba despre elevii sunt clasele VII-VIII și au fost pregătiți la Centrul Județean de Excelență (CEx) Prahova, potrivit Edupedu.ro.

Premierea câștigătorilor celei de-a XII-a ediție a competiției a avut loc la Palatul Parlamentului din Belgrad, miercuri, 26 iunie.

Din România au mai participat 11 echipe de elevi. Au mai fost 7 echipe din Serbia, una din Croația, una din Slovenia și una din Suedia.

„La final de an școlar, de ziua națională a Drapelului, ne bucurăm de un nou rezultat de succes”, a scris profesoara Dana Lica de la Colegiul Național „I. L. Caragiale”, directorul centrului de excelență și președinta Societății pentru Excelență și Performanță în Informatică (SEPI), pe pagina de Facebook.

Iată elevii câștigători:

Ruxandra Vasilescu, clasa a VIII-a - Medalie de argint – informatică

Briana Bucur, clasa a VII-a - Medalie de aur – informatică Medalie de bronz – matematică.

Radu Biclineru, clasa a VII-aMedalie de aur – informatică - Medalie de argint – fizică

Luca Georgescu Medalie aur- matematică - Medalie de argint – fizică și Medalie bronz – informatică



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Raluca Panțiru
Categorie: Homepage

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Nume de fete care au șanse mari să devină milionare, potrivit ChatGPT / FOTO: Freepik.com@ harsh2030fp

Nume de fete care au șanse mari să devină milionare, potrivit ChatGPT

Un bunic lasă familiei sale o moștenire foarte specială o pușculiță cu monede pe care le-a păstrat timp de 70 de ani. Au avut nevoie de o săptămână pentru a le număra / FOTO: freepik.com@ yearon112

Un bunic lasă familiei sale o moștenire foarte specială: o pușculiță cu monede pe care le-a păstrat timp de 70 de ani. Au avut nevoie de o săptămână pentru a le număra

Psiholog Ion Duvac: „Sistemul educațional trebuie resetat din temelii! Școală fără ghiozdane, fără teme, fără telefoane, fără medie la purtare, uniformă!” / FOTO: freepik.com @Ambreen

Psiholog Ion Duvac: „Sistemul educațional trebuie resetat din temelii! Școală fără ghiozdane, fără teme, fără telefoane, fără medie la purtare, uniformă!”

Metoda Robinson, soluția la îndemâna oricui pentru ca elevul să învețe eficient. Ajută-ți copilul să își crească performanțele! / FOTO: freepik.com @ user18954937

Metoda Robinson, soluția la îndemâna oricui pentru ca elevul să învețe eficient. Ajută-ți copilul să își crească performanțele!

pixel