Preotul Radu Petre Mureșan, interviu despre Crăciun și tradiții / VIDEO
Preot profesor univ. dr. Radu...
Deși în societatea românească acest gest ar fi catalogat drept „abandon”, adevărul este altul. „Nu vreau să dau rețete, fiindcă depinde mult de context. Poate pur și simplu părinții își încarcă bateriile prin această vacanță și devin mult mai disponibili și ca timp, și emoțional”, a explicat prof. univ. Pânișoară.
„La fel și în cazul în care avem doi copii. Dacă astăzi, sâmbătă dimineață, ies în parc cu copilul nr. 1, atunci în egală măsură trebuie să știe și copilul nr. 2 că va avea timpul lui cu mine. Adică nu trebuie să fac discrepanțe mari în atenția pe care le-o acord. Însă este posibil ca atunci când devin conflictuali sau simt că e un dezechilibru să avem astfel de activități, separați, din când în când. Dacă totuși suntem o familie și suntem un cuplu cu copii, trebuie să avem activități împreună”, a conchis ea.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.
Preot profesor univ. dr. Radu...
Magia Crăciunului este deja...
Este unul dintre momentele magice ale părinției pe care le-ai așteptat cu...
Au bebelușii amintiri? Da, dar...
Dacă ești părinte care stă pe...
A deveni părinte este o...
Numele „dieta iubirii” poate, prin denumire, să ducă la...
Preot profesor univ. dr. Radu...
Magia Crăciunului este deja...
Raluca-Emima Vasilciuc și...
Nu există nicio modalitate mai...