Rezultate excelente pentru copiii sportivi de la „Gold Gym”. Antrenorul Cătălin Amăriei: „Acești copii pe care îi antrenez sunt extraordinari”
Data publicării:
R ecent, „Sala Sporturilor” din Pașcani a fost gazda uneia dintre cele mai importante competiții regionale de arte marțiale de contact, „Turneul Campionilor”.   

Evenimentul a reunit sute de sportivi de la cluburi de renume din Moldova și din alte părți ale țării, precum București, Constanța și Miercurea-Ciuc.

Județul nostru a fost reprezentat cu succes de sportivii de la sala „G&B Gold Gym Fitness Center”, care au obținut rezultate remarcabile la diverse categorii de vârstă și greutate: patru locuri întâi au fost câștigate de Daria Holbura (13 ani, -50 kg), David Burlacu (12 ani, -55 kg), Smaranda Poiană (8 ani, -40 kg) și Sara Vieriu (8 ani, -30 kg), iar Edoardo Davide Lucas (11 ani, +60 kg) a obținut locul doi.

Citește și Performanță de aur pentru tinerii atleți! 15 medalii câștigate la Cupa României la Cros. „Mă bucur că am reușit să dovedim că suntem printre cei mai buni”

Această competiție a fost cea de-a cincea participare a sportivilor botoșăneni la un turneu K-1 în acest an, după „Tornadiada Vasluiană”, „Cupa Vikingilor”, „Asediu la Moțca” și „Confruntarea Vikingilor”.

Ediția din acest an a „Turneului Campionilor” a oferit sportivilor posibilitatea de a concura pe reguli K-1 (lovituri de kickboxing plus genunchi), fie în ring, fie pe tatami.

Competiția, organizată de antrenorul și luptătorul Răzvan Hurjui, a fost împărțită în două zile: prima dedicată sportivilor profesioniști și semi-pro, iar a doua amatorilor.

Până la sfârșitul anului, sportivii de la Gold Gym vor mai participa la două evenimente: un seminar internațional de autoapărare și un nou turneu pe reguli K-1.

„Cu toate că specificul sălii noastre sunt cursurile de autoapărare, am destui cursanți dornici să lupte în competiții de kickboxing și K-1.

Suntem afiliați la Federația Româna de Freestyle Kickboxing – președinte Adrian Dejanu, și în afară de aceste competiții zonale, putem participa la competiții oficiale naționale sau internaționale.

Acești copii pe care îi antrenez sunt extraordinari. Nu degeaba se spune că sportul modelează cu eleganță caracterul și îi învață adevăratele valori universale: onoarea, corectitudinea, fair-play-ul.

Au un caracter frumos și în afara sălii, ceea ce mă face și mai mândru că sunt antrenorul lor”, a declarat antrenorul clubului, Cătălin Amariei, deținător centura neagră 5 Dan Freestyle Kickboxing, pentru PărințișiPitici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Raluca Panțiru
Categorie: Educatie

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Metoda Loci, una dintre cele mai eficiente strategii de memorare: Îmbunătățește înțelegerea și facilitează procesul de învățare / FOTO: freepik.com @EyeEm

Metoda Loci, una dintre cele mai eficiente strategii de memorare: Îmbunătățește înțelegerea și facilitează procesul de învățare

De ce copilul cere atenție, chiar și după o zi petrecută împreună? Oana Moraru: „Are dreptate când cere mai mult, după ce i-am dat toată energia și timpul nostru?” / FOTO: freepik.com @EyeEm

De ce copilul cere atenție, chiar și după o zi petrecută împreună? Oana Moraru: „Are dreptate când cere mai mult, după ce i-am dat toată energia și timpul nostru?”

Sfaturi pentru gestionarea inteligentă a crizelor de furie ale copiilor / FOTO: Freepik.com@freepik

Sfaturi pentru gestionarea inteligentă a crizelor de furie ale copiilor

Cele 7 reguli de aur pentru elevi. Părinți, învățați-i să le respecte ca să devină copii de succes! / FOTO: freepik.com @alexgrash

Cele 7 reguli de aur pentru elevi. Părinți, învățați-i să le respecte ca să devină copii de succes!

pixel