Tineri elevi recompensați pentru succesul la olimpiadele internaționale
Data publicării:
Raluca-Emima Vasilciuc și Matei Butnaru au demonstrat, alături de profesorii lor, că talentul și dedicarea pot aduce recunoaștere pe plan internațional.

Pe 17 decembrie, Ministerul Educației a organizat o ceremonie specială pentru a celebra elevii care au reprezentat România la olimpiadele internaționale din acest an.

Printre cei onorați s-au aflat și doi elevi din Botoșani, care, alături de profesorii lor îndrumători, au fost recompensați pentru realizările remarcabile obținute la competițiile internaționale.

Citește și Schimbare majoră în învățământ: Cum ar putea promova elevii doi ani de școală într-unul singur

Raluca-Emima Vasilciuc, elevă a Colegiului Național „A. T. Laurian” din Botoșani, a obținut Mențiune la Olimpiada Internațională de Limba Neogreacă, sub îndrumarea profesorului doctor Coca Dorica.

În aceeași notă de succes, Matei Butnaru, elev al Școlii Gimnaziale Nr. 7 din Botoșani, a câștigat Medalia de Bronz la Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizică pentru Juniori, fiind pregătit de profesoara Mihaela Liliana Costîn.

„Aceste realizări sunt o dovadă a dedicării și muncii asidue atât a elevilor, cât și a profesorilor lor. Vă mulțumim, dragi elevi și stimați colegi, pentru eforturile depuse și pentru că ați reprezentat cu cinste școlile și județul nostru pe plan internațional.

Sunt convins că veți continua să străluciți, să vă urmați visurile și să vă dezvoltați abilitățile și cunoștințele. Suntem alături de voi în fiecare pas al acestui drum și vă dorim mult succes în toate proiectele viitoare!”, a declarat Bogdan Gheorghe Suruciuc, inspector școlar general al județului Botoșani, pentru Părinți și Pitici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Raluca Panțiru
Categorie: Educatie

Articole similare

Grădiniță de stat sau privată: Ce alegem

​Alegerea între o grădiniță de stat și una privată este...



Cele mai noi articole

7 obiceiuri matinale care au beneficii dovedite pentru copii

Diminețile pot fi adesea o perioadă de agitație pentru...


Top citite

Lucrurile pe care psihologii îi roagă pe părinți și bunici să NU le mai facă. Ce efecte au asupra copiilor

De ce nu ar trebui să fie notate materiile vocaționale în școli. Elvira Deatcu: „Dacă am un copil călcat pe ureche, de ce să-i dai 4 la muzică, dacă nu are ureche muzicală”

Lucruri pe care copiii adulți le resimt în tăcere față de părinții lor, dar rareori le spun cu voce tare

„80% din ce faci azi ca părinte vine din primii tăi 7 ani de viață!” De ce e periculos să ignori copilul care ai fost. Andrada Faina: „Asta vreau să subliniez aici!” / VIDEO

pixel