Trucul unui cuplu pentru o călătorie confortabilă cu avionul pe care mulți oameni îl trec cu vederea
Data publicării:
Când vine vorba de călătoriile cu avionul, există multe trucuri pe care călătorii frecvenți le folosesc pentru a avea o experiență mai bună, dar acestea sunt necunoscute pentru majoritatea oamenilor.

Scaunele de avion de la clasa economică nu sunt tocmai cele mai confortabile, mai ales dacă vorbim de rânduri de trei locuri și este vorba despre un cuplu care călătorește împreună. De obicei, unul dintre voi alege fereastra sau culoarul, iar celălalt trebuie să călătorească în stil sandwich pe scaunul din mijloc, cu partenerul într-o parte și un străin în cealaltă.

Un cuplu TikTok (@gavinandjess) a împărtășit un truc pentru a ajuta cuplurile să stea împreună, dar să călătorească mult mai confortabil, deoarece, după cum spun ei în videoclip "Eu și locurile din mijloc nu ne înțelegem".

În textul videoclipului, ea comentează: "Majoritatea oamenilor sunt mulțumiți să stea pe scaunul din mijloc (adică să rămână blocați) doar pentru a sta lângă partenerul lor. În timp ce eu și logodnicul meu ne prefacem că nu ne cunoaștem, ca să putem sta unul lângă altul, cu culoarul între noi, și să ne simțim bine împreună".

Astfel, fiecare dintre ei stă pe scaunul de la capătul rândului, cu culoarul în mijloc, dar nu stau împreună.  

Videoclipul a devenit viral și a primit atât laude, cât și critici. Unii consideră că această metodă este mult mai confortabilă decât a fi așezat pe scaunul din mijloc, în timp ce alții cred că este de preferat să stai inconfortabil, dar lângă partenerul tău, decât inconfortabil, dar lângă un străin. 

"Trucul rezervării" pentru călătoria cu avionul în cuplu

Un alt truc popular folosit de cupluri pentru a călători confortabil cu avionul este "trucul rezervării", care constă în alegerea ambelor capete ale rândului (presupunând că este un rând de trei locuri). Adică, alegeți scaunul de la fereastră și cel de pe culoar, astfel încât scaunul din mijloc să fie liber.

Această metodă este, de asemenea, criticată pentru faptul că este lipsită de susținere, deoarece trebuie să ne gândim la călătorul singur care va fi blocat în mijlocul unui cuplu. În acest caz, puteți cere să schimbați locurile dacă călătorul depășește (ceea ce nu este necesar), dar atunci unul dintre membrii cuplului va fi blocat în mijloc. 

În plus, s-ar putea să aveți norocul să nu mai călătorească nimeni și să vă bucurați astfel de un spațiu suplimentar, dar cel mai probabil acesta va fi rezervat, va sosi un călător pentru a-l ocupa și nu veți putea călători cu partenerul dumneavoastră.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.



Autorul articolului: Raluca Panțiru
Categorie: Divertisment

Articole similare

Planifică eficient timpul liber al copilului: Sfaturi utile

Timpul liber al copiilor este o oportunitate valoroasă...

Femeile divine: Nume de zeițe celebre ale lumii antice

În mitologiile antice, femeile divinități au jucat un...



Cele mai noi articole

DC Conducem: Lecţie de educaţie rutieră pentru copii

Titi Aur, instructor de conducere defensivă, vine cu...


Top citite
Foto: Freepik@freepik

„Dacă, Doamne ferește, s-ar da așa ceva la BAC, nu ar mai lua nimeni examenul”, spune Prof. Mariana Badea

Cum susțin părinții, fără să realizeze, analfabetismul funcțional al copiilor? Prof. Mariana Badea: „Nu mi-aș fi imaginat vreodată! Este peste puterile mele” / FOTO: freepik.com @wavebreakmedia_micro

Cum susțin părinții, fără să realizeze, analfabetismul funcțional al copiilor? Prof. Mariana Badea: „Nu mi-aș fi imaginat vreodată! Este peste puterile mele” / VIDEO

Semnele care arată că ai primit o educație bună de la părinții tăi! Abilitățile care te fac să fii pregătit pentru succesul pe termen lung / FOTO: freepik.com @EyeEm

Semnele care arată că ai primit o educație bună de la părinții tăi! Abilitățile care te fac să fii pregătit pentru succesul pe termen lung

Prof. Mariana Badea, despre schimbările din sistemul de învățământ „Nu se mai numesc opere literare, se numesc texte, ca la manele” / FOTO: freepik.com@ zinkevych

Prof. Mariana Badea, despre schimbările din sistemul de învățământ: „Nu se mai numesc opere literare, se numesc texte, ca la manele” / VIDEO

pixel