Dr. Adina Alberts trage un semnal de alarmă: ”Avem o mare problemă, noi mămicile”. Atenție la acest detaliu de pe torturile aniversare
Clătitele, aceste frumoase discuri subțiri și pufoase, cu arome și umpluturi diverse, au o istorie bogată în cultura culinară. De-a lungul timpului, acestea au fost reinterpretate în numeroase moduri, de la variantele tradiționale cu dulceață și ciocolată până la cele mai sofisticate cu fructe proaspete, sosuri cremoase sau ingrediente exotice.
Cătălin Scărlătescu a subliniat faptul că, deși clătitele sunt o opțiune preferată de mulți copii, acestea pot reprezenta o amenințare pentru sănătatea lor.
„Nu le mai dați clătite la copii, vă rog frumos! E un aluat care nu e copt, nu e fiert, nu e prăjit, nu e de niciun fel. Dacă-l strângi în mână zici că e săpun. Îl mănânci și îți trebuie cel puțin 5 zile pentru a-l digera. De ce ai avea nevoie de o foaie de clătită să mănânci o dulceață bună? De ce?”, a precizat Scărlătescu.
Publicitate
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.
Anxietatea și fixismele...
Sarcina este o perioadă în...
Te-ai întrebat vreodată câte...
Un studiu publicat de...