Părinți Prezenți
Știri
Parenting
Sănătate
Stil de viață
Vârste și etape
Educație
English
Social
Eveniment
Monden
Metode și tehnici
Invitați și Interviuri
Comportamente și emoții
Bullying
Probleme de sănătate
Alimentație și nutriție
Traumele copilăriei
Horoscop
Rețete pentru întreaga familie
Divertisment
Bebeluși
Preşcolari si Școlari
Adolescenţi
Dezvoltare intelectuală
Recomandări și sfaturi
Voices
Joacă și DIY
Recomandari si sfaturi - Pagina 57
Dacă micuțul tău nu are parte de o cină bună, urmează aceste trucuri: „Neuroștiința le susține!” Sunt probabil cele mai eficiente
„Nu-mi mai suport copiii”, realitatea multor părinți după vacanța de vară. Un psiholog explică cum să faci față situației
„De ce copilul meu copiază pe alții?” Imitarea și rolul acesteia în dezvoltarea copilului: „Anumite regiuni ale creierului se activează”
9 moduri de a spune „NU” copiilor tăi într-un mod constructiv: Atenție la utilizarea excesivă!
Cinci lucruri pe care le poți face atunci când copilul „sfidează” limitele. Sfaturi de la specialiștii în parenting
Rolul grădiniței în dezvoltarea armonioasă a copiilor
Grădinița nu este obligatorie și este deschisă copiilor...
Inteligența multiplă la copil, dincolo de simplul IQ! Care dintre cele 12 forme de inteligență se dezvoltă cel mai pronunțat în fiul sau fiica ta?
Efectul „Pygmalion” la copii: Așa funcționează instrumentul psihologic eficient care îi ajută să-și atingă obiectivele!
Copilul tău îți cere apă fix după ce se stinge lumina și trebuie să doarmă? Asta vrea să-ți spună! Neuropsiholog: „Există o explicație!”
Cum să-ți înveți copilul să se apere de alți copii, fără să fie violent? Un neuropsiholog oferă un ghid pentru părinți
Părinții, îngrijorați că micuții lor devin „zombi de pe ecran”. Concluziile unui nou studiu: „În aceste două momente NU trebuie să le dați telefonul!”
Așa este părintele „majordom”: De ce a face totul pentru copiii nu aduce deloc avantaje? „Afectează dezvoltarea în moduri subtile, dar semnificative”
De ce au copiii secrete față de părinți? Specialiști: Rădăcinile acestui comportament au legătură strânsă cu modalitatea în care au fost educați
Greșeli părinților care îi fac pe copii lipiți și dependenți: „Evitați capcanele nedorite!”
În atenția celor născuți în anii '90 care au devenit părinți: „Stilul parental de acum îl afectează pe copil”, arată o cercetare
Un nou studiu revoluționar aduce avertismente clare pentru părinți cu privire la utilizarea ecranelor de către copii: Care sunt parametrii de dezvoltare afectați?
Cele 10 lucruri pe care NU ar trebui să le spuneți părinților care dorm împreună cu micuții lor
Aceste 3 greșeli frecvente de parenting distrug stima de sine a copiilor. Psiholog: „Nu sunt doar țipatul sau pedeapsa!”
Rolul familiei în sănătatea mintală a copiilor: 5 fapte pe care ar trebui să le știe toți părinții!
Lipsa de afecțiune în copilărie provoacă daune majore. Psihologi: „Părinții să se oprească și să le ofere copiilor lor atenția de care au nevoie!”
Nu este suficient să spui că îți iubești copilul, asigură-te că el știe asta, atrag atenția specialiștii: „Nu subestima puterea gesturilor în viața lui”
Ce să-i spui copilului tău atunci când pierde? Specialiștii ne oferă câteva modalități pentru a gestiona plânsul, frustrarea sau sentimentul de neputință
Expresii pentru a preda valori morale copiilor: O serie de fraze inspiraționale care pot ajuta părinții să îndrume micuții către un parcurs moral pozitiv
Cum să-i înveți pe copii să pună limite celorlalți cu respect și educație: „Lecția aceasta este ca o comoară pe care o putem oferi micuților noștri”
10 afirmații pe care NU ar trebui să le spui niciodată copiilor în timpul unui divorț. Experți: „Ar trebui să le eviți cu orice preț!”
„Efectul tată”. Copiii care beneficiază de prezența și implicarea tatălui au șanse mai mari să atingă succesul. Concluziile celor mai importante studii
4 reguli pentru creșterea copiilor cu mintea deschisă. Generația de astăzi, viitorul de mâine: „Putem crea un lanț de schimbare pozitivă”
7 moduri comune în care părinții își rănesc copiii în joacă. Medicii pediatri trag un semnal de alarmă: „Sunt pericole ascunse!”
NU mai spune copilului „poate”! „O bombă cu ceas emoțională”, spun psihologii. Cu ce afirmații puteți înlocui răspunsul?
Ce le face părinților pierderea unui copil, din punct de vedere biologic și psihologic? Experți: „Se declanșează o avalanșă de reacții chimice”
«
<
53
54
55
56
57
58
59
60
61
>
»