„Îmi venea să-l bat, dar mi-a trecut prin cap o idee!” O mămică povestește o situație frecventă a părinților: „Îmi este frică de mine!” / EXCLUSIV
În afara parcurilor care oferă umbră pe aleile protejate de soare de către ramurile copacilor, nu prea mai găseşti locuri în Bucureşti în care să poţi ieşi cu cei mici în această perioadă cu temperaturi foarte ridicate.
Există însă un loc pe cât de interesant pe atât de plăcut în zilele de vară: Muzeul Satului din zona Herăstrău. Iată ce ne povesteşte un cititor:
„Am fost, la finele săptămânii, cu cei mici, la Muzeul Satului. Mai fusesem odată dar ei pe atunci aveau doar câţiva anişori şi nu au reţinut mare lucru. Însă acum când au şapte, respectiv nouă ani, lucrurile au stat cu totul altfel.
Efectiv a fost o bucurie imensă pentru ei să se plimbe pe uliţele recreate în incinta muzeului şi să simtă că sunt chiar la ţară... în mijlocul Capitalei. Căsuţele de acolo sunt superbe, aleile au copaci, este umbră suficientă iar apropierea de lacul Herăstrău oferă o răcoare suplimentară. Amândoi au citit cu mare interes plăcuţele de la intrarea în fiecare căsuţă în care aflau când au fost construite şi din ce zonă a ţării provin. Au avut chiar ocazia să urce la balcoanele unora dintre case sau chiar să intre în camerele amenajate ca şi cum chiar ar fi fost locuite.
Vă recomand tuturor să duceţi copiii la Muzeul Satului pentru că merită. Mai ales că preţul de intrare este accesibil pentru orice buzunar. Iar dacă la final le oferiţi şi o plimbare cu vaporaşul pe Herăstrău, vă asigur că se vor întoarce acasă plini de energie şi bucurie”, a scris pe adresa de email un cititor.
Publicitate
Dragi părinți, vă invităm să împărtășiți poveștile minunate și pline de viață ale copiilor voștri. Suntem nerăbdători să descoperim aventurile, realizările și momentele speciale din viața micuților voștri. Fie că este vorba despre o descoperire incredibilă, o reușită măreață sau o poveste amuzantă care v-a făcut să zâmbiți, vrem să le cunoaștem și să le împărtășim cu ceilalți părinți. Fiecare copil are propria sa personalitate și călătoria sa unică de creștere, iar prin împărtășirea acestor momente, putem inspira și sprijini întreaga comunitate de părinți.
Trimiterea poveștilor este simplă. Accesați pagina noastră de Facebook Parinti si Pitici și trimiteți un mesaj sau pe adresa de e-mail redactia@parintisipitici.ro. Puteți să atașați fotografii sau videoclipuri relevante.
Publicarea poveștilor copiilor voștri pe ParintisiPitici.ro este o modalitate minunată de a celebra și aprecia micile bucurii și realizări ale vieții de părinte. În plus, prin împărtășirea experiențelor voastre, puteți oferi inspirație și sprijin altor părinți care trec prin aceleași provocări și bucurii.
Haideți să creăm o comunitate solidară, în care fiecare părinte se simte conectat și înțeles. Vă așteptăm cu nerăbdare poveștile copiilor voștri, iar împreună vom construi o colecție de amintiri prețioase și pline de dragoste.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.