Părinți Prezenți
Știri
Parenting
Sănătate
Stil de viață
Vârste și etape
Educație
English
Social
Eveniment
Monden
Metode și tehnici
Invitați și Interviuri
Comportamente și emoții
Bullying
Probleme de sănătate
Alimentație și nutriție
Traumele copilăriei
Horoscop
Rețete pentru întreaga familie
Divertisment
Bebeluși
Preşcolari si Școlari
Adolescenţi
Dezvoltare intelectuală
Recomandări și sfaturi
Voices
Joacă și DIY
Varste si etape - Pagina 8
Cercetătorii din Elveția: Iată ce înrăutățește, de fapt, relația părinte-copil
Timpul petrecut pe ecran nu...
„Copiii din România nu merg cu plăcere la școală”, susține un psihoterapeut român: „Atunci când soliciți respectul cuiva, trebuie să îl acorzi înainte!”
Ziua Mondială a Educației 2024. Rolurile pe care profesorii le pot „juca” în sala de clasă: De la psiholog la animator și de la mediator la supererou!
EXCLUSIV
Știți ce face prima dată un autor cu eroul principal atunci când începe să-i scrie povestea? O lecție extrem de importantă pentru părinți și copii!
Cercetătoare Harvard și mamă: „Dacă NU încurajezi orice oportunitate pentru copiii tăi, ești un părinte mai de succes decât majoritatea!”
EXCLUSIV
Dr. Shefali Tsabary: „Toți spuneți că problema în parenting este copilul! NU! Înainte să pretindeți că sunteți Dumnezeu, întrebați-vă asta!”
„Nu mai vreau la școală!” Oana Moraru, despre ce se ascunde în spatele refuzului copilului: „Elevul trece prin tot felul de ape într-o zi, iar mami și tati pun un bolovan în spatele lui”
Semnele care arată că al tău copil este dislexic, conform unui expert: „Dislexia este greu de identificat de către părinți”
Decan Stanford, despre capcana în care cad părinții și care îi împiedică pe copii să fie autonomi: „Supravegherea 24/7, 365 de zile este uimitor de intruzivă!”
Activitatea de practicat de la o vârstă fragedă cu copilul pentru a-i stimula dezvoltarea cognitivă. Dovedit științific!
EXCLUSIV
Pericolul din spatele „Dacă nu vii acum, te las aici!” și „Dacă nu faci asta, plec fără tine!” Violeta Mihalașcu: „Cel mai grav! Atacă o nevoie de bază a copilului” / VIDEO
Dezinformarea părinților condamnă copiii la suferință! Dr. Simin Aysel Florescu: „Ne gândim la soluții extreme” / VIDEO
Caracteristicile și personalitățile copiilor născuți în luna octombrie: Perfecționiști, diplomați, indeciși, iar cel mai mare dușman este haosul!
Iată reacția ineficientă care-ți face copilul și mai anxios, potrivit unui psiholog: „Amintește-ți mereu de acest principiu!”
Adolescentul nu te ascultă și-i iei, ca pedeapsă, telefonul? Expert: „Se poate întoarce împotriva părinților!”
„Cum a fost la școală? Ce ai făcut azi?” Psiholog: „Părinții repetă neobosiți aceleași întrebări. Iată o modalitate mai bună de a afla cum a fost ziua copilului tău!”
Lucrurile excepționale pe care cei mai buni tați din lume le fac pentru copiii lor
Toți îi cunoaștem pe tații...
Modurile corecte și sănătoase de a acționa cu un copil răsfățat, potrivit unui psiholog: „Există soluții!”
Cum să calculezi cât ar trebui să mănânce un nou-născut, sfaturi și doze
Cât ar trebui să mănânce un...
”Este copilul meu un mic geniu?”: Cuvintele care pot fi un indicator al unei inteligențe superioare
Cele mai eficiente strategii pentru a susține creșterea în înălțime la copii. Experți: „Înțelegerea factorilor ajută părinții să creeze un mediu optim de dezvoltare!”
Neglijarea emoțională se transferă, în tăcere, de-a lungul generațiilor. Psiholog: „Părinții nu pot să ofere copiilor ceva despre care nici ei nu au știut că aveau nevoie în copilărie”
EXCLUSIV
De ce ajung părinții să folosească afirmații care lasă urme în copii? Violeta Mihalașcu: „Vor să le controleze comportamentul și să facă lucrurile pe care ei și le doresc” / VIDEO
Cercetare Stanford: „Așa împiedică generația părinților de astăzi dezvoltarea copiilor. Mama și tata trebuie să învețe să facă un pas înapoi!”
Psiholog american: „Părinții vor construi o relație mai solidă cu copiii dacă NU fac ASTA!”
Ajutați-vă copiii să devină mai autonomi și independenți! Experți: „Părinții trebuie mai întâi să îi învețe să se joace singuri!”
De la ce vârstă ar trebui să ne lăsăm copiii să meargă singuri la școală? Experți: „Atunci au capacitatea suficientă pentru a se descurca pe stradă”
O nouă cercetare privind creșterea copiilor empatici. Studiul a împărțit compasiunea în trei componente esențiale
Copii care încearcă să își conducă părinții. Mama și tata devin marionete în mâinile lor. Ce se poate face în privința asta?
Momentul ideal pentru a duce copilul la grădiniță. La vârsta de doi ani e prea devreme? E deja târziu? Vezi ce spun specialiștii!
«
<
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>
»