Părinți Prezenți
Știri
Parenting
Sănătate
Stil de viață
Vârste și etape
Educație
English
Social
Eveniment
Monden
Metode și tehnici
Invitați și Interviuri
Comportamente și emoții
Bullying
Probleme de sănătate
Alimentație și nutriție
Traumele copilăriei
Horoscop
Rețete pentru întreaga familie
Divertisment
Bebeluși
Preşcolari si Școlari
Adolescenţi
Dezvoltare intelectuală
Recomandări și sfaturi
Voices
Joacă și DIY
Dezvoltare intelectuala - Pagina 7
Când își ascultă copiii profesorul? „Rețeta autorității, în intervalul 5-9 ani”, explicată de Oana Moraru
EXCLUSIV
Regresia adaptării. Petruț Rizea: „E des întâlnită, mai ales la elevii de clasă pregătitoare. E ceva normal, însă devine anormal din ACEST punct” / VIDEO
Avantajele și dezavantajele uniformei școlare: Disputa din prezent. Care este opinia voastră?
Profesor Stanford, după o amplă cercetare: Aceștia sunt părinții care fac cel mai mult rău copiilor!
EXCLUSIV
Petruț Rizea, despre pericolele „camerei de detenție”: „E o măsură bună! Eu țin cu sistemul, dar, în același timp, nu pot să nu-i văd și defectele”
Metodele de predare comune care afectează învățarea elevilor! Tehnicile care chiar funcționează și sunt dovedite științific
EXCLUSIV
Cât îl încărcăm pe copil cu activități, cu teme și cât îl lăsăm liber, să se joace? Avertismentul lui Petruț Rizea: „ASTA doar amână un dezastru inevitabil!” / VIDEO
EXCLUSIV
Cea mai mare teamă a copiilor la început de an școlar. Ce ar trebui să le spună părinții și profesorii? Petruț Rizea: „E o strategie aici!” / VIDEO
Copilul tău va începe școala? Asigură-te că i-ai adus la cunoștință aceste 3 lucruri
Momentul în care copilul tău...
Greșeala pe care toți părinții o fac și care limitează în mod serios potențialul unui copil
Sondaj: 85% dintre profesori cred că nivelul elevilor a scăzut. „Standardele din clase s-au degradat în ultimii zece ani”
Psiholog la Universitatea Pennsylvania, avertisment pentru părinți: „NU faceți această greșeală dacă doriți să creșteți copii rezilienți și creativi!”
EXCLUSIV
Supraîncarcarea copilului cu meditații și activități, capcana periculoasă în care cad părinții. Oana Zapca: „Nici nu știm de ce le facem de multe ori!” / VIDEO
Secretul performanței: Copiii au 8 tipuri de inteligență, conform experțiilor de la Harvard. Știi să le antrenezi pe toate?
Un studiu de 70 de ani pe 70.000 de copii spune că aceste comportamente ale părinților asigură succesul micuților: E mai simplu decât v-ați putea imagina!
Vrei rezultate mai bune la școală? Aceasta este METODA de învățare care îl va ajuta pe copil să dezvolte abilitățile de gândire
Un studiu Harvard arată pericolele înscrierii copilului mai devreme la școală: „NU elevii sunt cei care eșuează, ci instituțiile în care îi plasăm prea devreme!”
„Dragonii adormiți”. Cum pot părinții și profesorii să îi detecteze pentru a nu se ajunge la eșec? Psihologi: „EI au rămas invizibili pentru societate!”
„Cel mai de succes copil este cel «ambițios sănătos»”, susține un cercetător Harvard. Iată ce fac întotdeauna părinții lui!
„Experiențe esențiale” recomandate pentru îmbunătățirea educației, în Anglia: Elevii să frământe, să lingă înghețată și să planteze legume
STUDIU: „Ce te faci când vei fi mare?” Descoperă ce carieră visează copiii să urmeze în viitor: De la profesori la YouTuberi!
„Toți cei care vor să strălucească în societate trebuie să citească această carte”, asigură un profesor celebru
Afirmațiile pe care părinții NU trebuie să le spună niciodată copiilor, potrivit unui expert de la Harvard
5 activități care pot ajuta la stimularea creierului copilului în vacanța de vară. Expert: „Abilitățile de învățare scad semnificativ dacă nu sunt antrenate!”
Elevii care fac acest exercițiu de 5 minute vor citi mai repede și vor înțelege mai bine textul, potrivit unui studiu
Mamă și cercetător EQ la Harvard: „ASTA le spun mereu copiilor mei pentru a le crește inteligența emoțională”
Aceste DEFECTE arată, de fapt, că ești foarte inteligent, potrivit oamenilor de știință: „Demonstrat de mai multe studii!”
Reacția ta atunci când te uiți în carnetul de note al copilului poate afecta dezvoltarea acestuia. Expert: „Adoptă aceste 4 comportamente și fă din el un mijloc de încurajare!”
Elevii care au această atitudine în clasă sunt mai deștepți, spun oamenii de știință: „NU este vorba despre comportamentul celor mai disciplinați!”
Cea mai importantă abilitate pe care ar trebui să o cultive un copil încă de mic. Mircea Miclea: „Asta face diferența dintre a fi un învingător și un looser!”
«
<
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>
»