Părinți Prezenți
Știri
Parenting
Sănătate
Stil de viață
Vârste și etape
Educație
English
Social
Eveniment
Monden
Metode și tehnici
Invitați și Interviuri
Comportamente și emoții
Bullying
Probleme de sănătate
Alimentație și nutriție
Traumele copilăriei
Horoscop
Rețete pentru întreaga familie
Divertisment
Bebeluși
Preşcolari si Școlari
Adolescenţi
Dezvoltare intelectuală
Recomandări și sfaturi
Voices
Joacă și DIY
Adolescenti - Pagina 11
Cele mai eficiente strategii pentru a susține creșterea în înălțime la copii. Experți: „Înțelegerea factorilor ajută părinții să creeze un mediu optim de dezvoltare!”
Neglijarea emoțională se transferă, în tăcere, de-a lungul generațiilor. Psiholog: „Părinții nu pot să ofere copiilor ceva despre care nici ei nu au știut că aveau nevoie în copilărie”
EXCLUSIV
De ce ajung părinții să folosească afirmații care lasă urme în copii? Violeta Mihalașcu: „Vor să le controleze comportamentul și să facă lucrurile pe care ei și le doresc” / VIDEO
Cercetare Stanford: „Așa împiedică generația părinților de astăzi dezvoltarea copiilor. Mama și tata trebuie să învețe să facă un pas înapoi!”
Psiholog american: „Părinții vor construi o relație mai solidă cu copiii dacă NU fac ASTA!”
O nouă cercetare privind creșterea copiilor empatici. Studiul a împărțit compasiunea în trei componente esențiale
Copii care încearcă să își conducă părinții. Mama și tata devin marionete în mâinile lor. Ce se poate face în privința asta?
Cum este copilul tău în funcție de greșeala educațională pe care ai făcut-o? Psihologii avertizează: „NU suntem mereu conștienți de răul pe care îl provocăm micuților noștri!”
Copiii părinților permisivi vs. copiii părinților autoritari. Aceste două „școli” opuse dezvoltă, pe termen lung, o serie de trăsături în micuți
Mesajele pe care copiii trebuie să le audă de la părinți, la orice vârstă! Expert parenting: „Se revine din nou și din nou la aceleași câteva nevoi de bază”
Agorafobia la copii și adolescenți: Cum începe, care sunt semnele și cum să reacționeze părinții?
Iată de ce ești enervat când copilul tău plânge! Psiholog: „Când începem să înțelegem motivele, ne este mai ușor să reacționăm adecvat”
„Nu a vrut să spună asta!” Daunele pe care le provoacă unui copil această afirmație a părinților. Expert: „Deși intenția e să alini durerea copilului, efectul e invers”
Te-ai săturat să țipi la copilul tău? Psihologul american Jeffrey Bernstein: „Există soluții pentru a renunța la acest obicei nesănătos!”
Greșelile părinților care împiedică formarea copiilor la școală: Ajungem să le împiedicăm dezvoltarea capacității de a învăța
Profilul „copiilor răsfățați”. Educația oferită de părinți, decisivă pentru ca aceștia să NU crească crezând că sunt „buricul pământului”
Simptomele unui copil supraprotejat. Expert: „Părinții nu pot menține balonul de protecție pentru totdeauna! Când se va sparge, micuțul va fi vulnerabil și nefericit!”
Ești un părinte permisiv? Consecințele modelului de parenting „modern”, care crede că prea multă disciplină poate provoca traume copilului
Crizele de maturizare prin care trec copiii și care îi fac pe părinți să dispere. Ghid complet de „supraviețuire”
Valorile pe care copiii ar trebui să le învețe acasă, NU la școală! Expert: „Poate că nu ne e foarte clar ce predau profesorii și ce predau părinții!”
„Lista fericirii”. O strategie fabuloasă pentru a ajuta copiii să prețuiască lucrurile simple
Semnele care arată că ești un părinte inteligent emoțional. Un nou studiu a evidențiat două comportamente
Iată timpul esențial pe care ar trebui să-l dedici zilnic copilului, potrivit psihologului Caroline Goldman
„Consimțământul începe acasă, cu părinții”, susține un psiholog și expert în parenting. „Este important să-ți educi copiii cât mai devreme posibil”
Psiholog specialist în neuroștiințe de la Harvard, către părinți: „Respectați aceste reguli dacă doriți să creșteți copii cu creier flexibil și rezilient”
Afirmațiile aparent banale care pot fi dăunătoare copilului, conform unui psiholog: „Sunt rostite din nerăbdare sau frustrare”
„Să dăm vina pe părinți!” Stilul parental NU are legătură cu multe dintre comportamentele dificile ale copiilor: Se datorează genelor lor, spune știința
Cercetătorii germani descoperă cauza dislexiei la copii în creier: „Este cea mai frecventă tulburare de învățare!”
Limbajul Generației Z. Născuți „cu telefonul în mână”, ei și-au creat propriile expresii pe care părinții nu le înțeleg: „E nevoia lor de exprimare rapidă!”
Ce este „subparentingul conștient”? Psiholog din SUA: „Cu mult timp înainte, părinții nu aveau timp să organizeze multiple activități pentru copiii lor!”
«
<
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>
»